Advertisement


Gnocchi aglio olio e peperoncino con verdure

Nahlásit


1 z 1 Fotky Livia
Nahrát obrázek
Přidáno od: Livia
Vloženo:  Těstoviny
Zobrazení stranky:  988 zobrazení
Čas přípravy:  5 minuty
Čas vaření:  10 minuty
Chody: hlavní chod
Kuchyně: italská

Ingredience

olivový olej

1/2 čerstvé chili papričky

1 stroužek česneku

černé olivy

sušená rajčata

čerstvá rukola

bramborové gnocchi

 

Návod

Česnek a čerstvou chili papričku nakrájíme na tenké plátky, sušená rajčata na menší kousky a olivy na tenká kolečka. 

Připravíme si aglio olio e peperoncino: na olivovém oleji osmažíme česnek, přidáme chili papričku a spolu restujeme na mírném plameni cca 2 minuty. 

Přidáme olivy a sušená rajčata a vše spolu chvilku dusíme. 

Gnocchi vložíme do vroucí vody a vaříme, až vyplavou na hladinu (cca 2-3 minuty). 

Směs odstavíme z plamene, pridáme uvařené gnocchi a čerstvou rukolu a spolu ještě v pánvi promícháme, případně dochutíme solí a kořením. 

 

Buďte první kdo zde zanechá své hodnocení