Advertisement


Domácí bílý chléb

Nahlásit


1 z 1 Fotky NomNom
Nahrát obrázek
Přidáno od: NomNom
Vloženo:  Pečivo
Zobrazení stranky:  735 zobrazení
Čas přípravy:  60 minuty
Čas vaření:  30 minuty
Chody: přílohy
Kuchyně: anglická

Ingredience

mandlové mléko
cukr
droždí
olej (dala jsem olivový)
hladká mouka

Návod

Pod utěrkou na topení necháme vzejít kvásek (mandlové mléko, cukr, droždí), ten pak smícháme s 2 dcl mandlového mléka, 2 lžícemi oleje (dala jsem olivový) a hladkou moukou. Zpracujeme těsto, které se odlepuje od mísy a táhne jako žvejka (já donekonečna přisypávala mouku, která se vždy vsákla a těsto zase "teklo" ).

Pekla jsem v "truhlíku" 30 minut na 200 °C

Buďte první kdo zde zanechá své hodnocení