Advertisement


Buffalo Hot Wings

Nahlásit


1 z 1 Fotky NomNom
Nahrát obrázek
Přidáno od: NomNom
Vloženo:  Hlavní chody
Zobrazení stranky:  976 zobrazení
Čas přípravy:  60 minuty
Čas vaření:  60 minuty
Chody: hlavní chod
Kuchyně: americká

Ingredience

květák
mouka (použila jsem špaldovou, ale můžete použít i bezlepkovou)
česnek
hraška na obalování
pepř

Heinz Pimento Chilli Sauce
švestková povidla

olivový olej
jablečný ocet
kajenský pepř

brambory
kmín
hrubozrnná sůl

řapíkatý celer
okurka
mrkev
tofu natural
sojová smetana
olivový ole
česnek
barevný pepř
sůl
pažitka

Návod

Květák rozebereme na paličky, kterým vyrobíme kůžičku tak, že je obalíme ve směsi hrnku mouky (použila jsem špaldovou, ale můžete použít i bezlepkovou), hrnku vody a česneku. Přidala jsem ještě lžíci hrašky na obalování a pepř.

Obalené květáčky zapékáme 18 minut na 230°C, poté je pomažeme Buffalo omáčkou (vyrobila jsem ze směsi Heinz Pimento Chilli Sauce, švestkových povidel, olivového oleje, jablečného octa a kajenského pepře) a dáme zpět na cca 5 minut dopéct.

Brambory jsou na sucho pečené s kmínem, po vyndání z trouby solené hrubozrnou solí.

K zelenině (řapíkatý celer, okurka, mrkev) je česnekovo-pažitkový dip ze směsi tofu natural, sojové smetany, olivového oleje, česneku, barevného pepře a soli. Vše rozmixujeme tyčovým mixerem a vmícháme sekanou pažitku.

Buďte první kdo zde zanechá své hodnocení