Advertisement


Bezlepkový chlebík

Nahlásit


1 z 1 Fotky NomNom
Nahrát obrázek
Přidáno od: NomNom
Vloženo:  Pečivo
Zobrazení stranky:  1215 zobrazení
Čas přípravy:  60 minuty
Čas vaření:  40 minuty
Chody: přílohy
Kuchyně: česká

Ingredience

400 g hladké rýžové mouky
100 g bezlepkové tmavé chlebové mouky
mandlové mléko
cukr
droždí
hrubozrnnná sůl
kmín
rýžový ole

Návod

Do směsi 400 g hladké rýžové mouky a 100 g bezlepkové tmavé chlebové mouky vmícháme vzešlý kvásek (mandlové mléko, cukr, droždí) a vypracujeme těsto, které necháme nakynout pod utěrkou, než se vyhřeje trouba.
Posolíme hrubozrnnou solí a posypeme kmínem.

Pekla jsem v "truhlíku" 30 minut na 200 °C, před dopečením jsem posprejovala rýžovým olejem.

P. S.: Nějak jsem tam nedala olej ale nechybí mi tam. Mňam
P. P. S: Už vím, co tam dělá olej :) Neztvrdne to do druhého dne!

Buďte první kdo zde zanechá své hodnocení